Menu Sluiten

Constructie Van Ledschermen

Maxled is in 2010 ontstaan uit specialisatie in geluids- en lichtinstallaties. Zaakvoerder Klaas zette toen ledschermen in op verschillende events, en de vraag naar led stroomde binnen.

Op zoek naar een ledscherm?

Maxled is in 2010 ontstaan uit Max Snd’L, gespecialiseerd in geluids- en lichtinstallaties. Zaakvoerder Klaas zette toen ledschermen in op verschillende events, en de vraag naar led stroomde binnen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Belgische ledmarkt.

Waaraan je Maxled herkent? Aan onze snelheid en onze aandacht om totaaloplossingen en topkwaliteit te leveren.

Onze producten

Aanhangwagen

Iedereen kent hem, de alom bekende aanhangwagen met ledscherm. Zet deze klassieker in waar en wanneer jij dat wilt.
Meer info

Mobiele LED-totem

Uniek in België! Maxled heeft deze esthetische topper op de markt gebracht. Nog steeds verplaatsbaar maar toch mooier én compacter dan de aanhangwagen.
Meer info

Vaste LED-totem

Geef je boodschap impact op een plaats die in het oog springt. Niemand kan naast de vaste led-totem kijken. Ideaal voor bedrijf en openbare ruimte.
Meer info

Constructie

Van klein tot reusachtig, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij een constructie integreer je een ledscherm naadloos in zijn omgeving.
Meer info

Voor meer informatie, contacteer ons

92436629243662

Meer info

tags: Aanhangwagen Met Ledscherm Huren – Aanhangwagen Met Ledscherm Kopen – Ledaanhangwagens – Ledaanhangwagens Kopen – Ledscherm Aanhangwagen – 

Wenst u meer info over constructie van ledschermen kijk dan vlug op https://www.maxled.be/nl/ | Een constructie van ledschermen dient steeds te gebeuren door een gespecialiseerde firma met kennis van zaken

Ledreclame | Ledscherm | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Constructie van ledschermen

gratis offerte led scherm huren team blog contact menu een mobiel ledscherm altijd inzetbaar daca ledscreen biedt een mobiel led scherm op een klassieke mercedes oldtimer een constructie die altijd en overal inzetbaar is constructie van ledschermen zijn in trek Uiteraard door de unieke montage op een verrijdbare drager maar ook door de kwaliteit van de ledtechnologie. Gratis led scherm offerte wat maakt een ledscherm zo speciaal led is een afkorting die staat voor light emitting diode. Daarmee worden al veel troeven aangestipt de ledtechnologie is een reclamemedium dat licht geeft. En dus al dag en nacht inzetbaar. De lichtsterkte van het ledscherm past zich automatisch aan aan de omgevingslichtsterkte m.a.w. Bij fel zonlicht zal het ledscherm feller branden terwijl s avonds het licht dimt om niet te verblinden. De levensduur en rendement van leds is danig optimaal geworden dat ze als lichtkrant echt hun plaats naast de neonreclames hebben ingenomen. Med.

schermen hoe werkt het prijzen fotos wie zijn we contact selecteer een pagina kies je scherm in stappen kies in drie eenvoudige stappen jouw scherm. . Formaat model . Constructie . Scherm . Kies je formaat model het moduscreen gamma bestaat uit twee modellen. Het kleine model en het grote model. Beide modellen kunnen zowel verticaal als horizontaal gestapeld worden. Bovendien kunnen deze twee modellen door elkaar worden gebruikt m.a.w. Het grote model past ook op het kleine en omgekeerd. Afmetingen klein model m x m afmetingen groot model m x m de modubox is in drie verschillende dieptematen verkrijgbaar . .m. De zijkant wordt opgevuld door een standaard of gepersonaliseerde zijdoek die aan de hand van een silicone pees wordt bevestigd. . Kies je constructie na het kiezen van hetformaat van de modubox kiest u de constructie Extra uitleg over constructie van ledschermen Onze twee modellen kunnen oneindig in de breedte en de .

Mededeling over Constructie van ledschermen

.. Infomaxled.be service faq blog nieuws toggle navigation grootste verhuuraanbod topkwaliteit ledschermen snelle levering ledscherm nodig contacteer ons home ledscherm huren producten alle producten aanhangwagens mobiele ledtotems vaste ledtotems referenties over ons ek ledscherm nodig contacteer ons .. Infomaxled.be service faq blog nieuws home ledscherm huren producten alle producten aanhangwagens mobiele ledtotems vaste ledtotems referenties over ons ek vaste ledtotem home gt services gt vaste ledtotem uniek totemsyteem aklasse kwaliteit grote verhuurvloot snelle levering aanhangwagen mobiele ledtotem vaste ledtotem constructie ledscherm op vaste totem kopen wil je een communicatiemiddel dat meer in het oog springt dan traditionele vaste reclame of informatieborden ga dan voor ee.